Tutustu tiimiin

Hanna Skyttä

Olen 10-kertainen fitneksen maailmanmestari, ravitsemusasiantuntija ja CTN Recovery Clinicin johtaja. Minulla on vankka kokemus palautumisesta, kivunlievityksestä sekä vartalon muokkauksesta niin laitehoitojen, kuntoilun kuin ruokavalionkin osalta. Olen huippukylmä-, ylipainehappi-, punavalo- ja vartalonmuokkaushoitojen asiantuntija.

Toivon, että CTN Recovery Clinicistä tulee myös sinulle elämänkumppani, sillä samat asiat, jotka vaikuttavat harjoittelun laadun kehittämiseen palautumisen tehostamisen ja kivunlieivityksen kautta, vaikuttavat myös elämään muillakin osa-aluella, kuten työhön ja parisuhteeseen. Siksi elämä ilman kehonhuoltoa on kuin samppanja ilman kuplia. Ja hyvästä samppanjasta, ja hyvästä elämästä, voi aina tehdä paremman. Kehonhuollolla.

Palvelut:
Laitehoidot ja wellness

Kielitaito
Suomi, Englanti

Ahto Kärnä

Fysioterapeutti. Kehittänyt Footbic-kuntoutus menetelmän. Kryoterapiassa Suomen ensimmäisiä fysioterapeutteja, joka otti kryoterapian käyttöön. Ollut fysioterapeuttina mm. Vancouverin Olympialaisissa, Kiinan joukkueen mukana aasianolympialaisissa Kasastanissa, sekä toiminut fysioterapeuttina Itävallassa nyt toimin fysioterapeuttina Viron maajoukkueen.

Koulutus:

 • Fysioterapeutti
 • Urheiluhieroja
 • Erikoistunut alaraaja kuntoutukseen

Palvelut:
fysioterapia,alaraajatutkimus,yksilöllisten pohjallisten teko, footbic koulutus ja kuntoutus

Kielitaito
Suomi, englanti, muutama sana Kiinaa

Johanna Martins

Kauneudenhoitoala, dermatologia sekä estetiikka-hoidot ovat aina kiinnostaneet minua ja siksi päätin kouluttautua laserterapeutiksi. Koulutukseltani olen Advanced Laser Therapist ja valmistuin vuonna 2018. Tämän lisäksi olen sertifioitu HIFU ja cryoterapiahoitaja ja kouluttaja, ja olen kouluttanut CTN laitteiden loppukäyttäjiä eri puolilla maailmaa vuodesta 2017 lähtien.

Palvelut:
Laser-, vartalonmuokkaus- ja estetiikkahoidot,

Koulutus

 • Advanced Laser Therapist
 • sertifioitu HIFU ja cryoterapiahoitaja ja kouluttaja

Kielitaito
Äidinkieleni on Englanti, mutta puhun myös sujuvasti Suomea.

Pirjo Mikkonen

Valmistunut Cidesco kosmetologiksi vuonna 2006, toiminut yrittäjänä siitä asti. Kasvohoidot ovat lähellä sydäntäni, olen opiskellut monenlaisia hoitoja kuten hapotuksia, pinnoitushoitoja, neulauksia sekä erilaisia laitehoitoja.
Energiahoitajan pätevyys

Kielitaito:
Suomi

Ria Vester

Olen työskennellyt hyvinvoinnin parissa vuodesta 2014 ja valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2020. Minulle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen on erittäin tärkeää ja osaan kuunnella asiakkaan toiveita sekä tavoitteita. Minulla on kokemusta ja kiinnostusta monipuolisesti eri liikuntalajeista. Lisäksi minulla on physiotrainer-koulutus, joka on antanut minulle uusia työkaluja monipuoliseen ja innostavaan harjoitteluun. Haluan auttaa asiakasta tuki- ja liikuntaelimistön terveyden kanssa sekä löytämään motivaation ja ilon liikkumiseen!

Palvelut:
Fysioterapia, fysiovalmennus, kehonkoostumusmittaukset, klassinen hieronta, X°-Cryo paikallishuippukylmähoito, Cryo°Cabin-hoito, X°-Tone-hoidot

Koulutus:

 • Fysioterapeutti
 • PhysioTrainer

Kielitaito:
Suomi, Englanti

Marwa Alwan

Olen Marwa Alwan, sertifioitu injektiohoitaja ja Glammour beautybarin perustaja. Tarjoan ihanalle asiakaskunnalleni monipuolisia kauneushoitoja täyteainehoidoista cryoterapiahoitoihin.

Koulutus:

 • Sertifioitu täyteaine- ja CTN laitehoitaja.

Palvelut:
Täyteaine-, profhilo- ja cryohoidot.

Kielitaito:
suomi, englanti ja arabia.

Marcus Frangén

Minulla on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidosta, stressin lievityksestä sekä kivun hoidosta. Pyrin yhdessä asiakkaani kanssa tunnistamaan ja kartoittamaan yksilöidysti tilanteen ja hoidon tarpeen, jonka pohjalta muodostamme yhdessä hoitosuunnitelman. Hoitosuunnitelmaa toteuttamalla olen asiakkaideni kanssa kokenut säännöllisesti onnistumisia. Olipa tarpeesi yksittäinen hoitokäynti tai toistuvaa hoitoa vaativa problematiikka, otan juuri sinut aina mielelläni vastaan.

Koulutus:

 • Fysioterapeuttiopiskelija
 • Hierojan erikoisammattitutkinto: Alaraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistäminen
 • Hierojan erikoisammattitutkinto: Kivun hoito
 • DNT ® (Dry needling -terapeutti)
 • Koulutettu hieroja

Palvelut:
Kehonkartoitus. Askellusanalyysi. Yksilöllisesti muotoillut pohjalliset. Klassinen ja urheiluhieronta. Nivelmobilisoinnit. Purentaelimistön käsittely. Faskiakäsittelyt. Kinesioteippaukset. Urheilijan lihashuolto. Stressin lievitys ja rentoutuminen. Kivun hoito: mm. akuutti ja pitkittynyt selkäkipu; migreenin hoito; olkapään kiputilat; kyynärvarren ja ranteen kiputilat; lonkan ja alaraajojen kiputilat; hermokivut; määrittelemätön epäspesifi kipu. X°-Cryo paikallishuippukylmähoito. Cryo°Cabin -hoito. X-Tone-hoidot.

Kielitaito:
suomi, englanti

Varaa aika Marcukselle

Maarit Uutela

Olen työskennellyt lähihoitajana 20 vuoden ajan. Koulutetuksi hierojaksi valmistuin Hierontakoulu Atlaksesta 2020. Parhaillaan opiskelen osteopatiaa osteopatiakoulu Atlaksessa. Minua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Erityisesti kehon toiminnan häiriöiden tutkiminen ja hoito osteopatian keinoin. Teen myös klassista hierontaa. Opiskelu vie tällä hetkellä suurimman osan vapaa-ajastani. Omasta hyvinvoinnistani ja jaksamisestani pidän huolta liikkumalla luonnossa, harrastamalla joogaa ja avantouintia.

Palvelut:

 • Osteopatia
 • Klassinen hieronta
 • XCryo
 • X-tone

Koulutus:

 • Lähihoitaja
 • Koulutettu hieroja
 • Osteopaattiopiskelija

Kielitaito:
suomi, englanti