Tutustu tiimiin

Riku Torkkeli, Klinikan vastaava

Olen työskennellyt laaja-alaisesti fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin parissa lähes 20 vuoden ajan. Asiakaskuntaani kuuluvat niin urheilijat kuin kaikki, jotka haluavat parempaa toimintakykyä arkeen ja liikkumiseen. Työssäni yhdistän koko koulutustaustaani ja kokemustani sinun parhaaksesi ja aktiivisella otteella. On kyseessä sitten kuntoutus, fyysisen tai henkisen suorituskyvyn parantaminen, painonhallinta, kehon muutostavoitteet, vammojen ennaltaehkäisy tai stressin- ja elämänhallinta, pystyn auttamaan sinua.

Koulutukset:

 • Fysioterapeutti
 • FAF personal trainer
 • NLP master practitioner
 • Mind Coach Certified trainer
 • Lisensoitu cryoterapeutti

Palvelut:
Fysioterapia, personal training, hyvinvointipalvelut, henkinen valmennus, ravitsemusneuvonta, X°-Cryo palikallishuippukylmähoito, Cryo°Cabin hoito, X-Tone-hoidot

Kielitaito
Suomi, englanti hyvä

Sebastian Niemistö

Olen kahden lapsen isä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2002 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Liikunta on aina ollut läsnä elämässäni, jalkapalloa olen pelannut lähes 30 vuotta ja kuntosalilla tulee käytyä säännöllisesti. Urheilutaustani johdosta, olen hoitanut paljon urheilijoita. Myös toimistotyöntekijät ovat iso osa asiakaskuntaani. Tervetuloa vastaanotolle,niin hoidetaan sinulta jumit pois.

Palvelut:
Klassinen ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta, X°-Cryo palikallishuippukylmähoito

Koulutukset:

 • Koulutettu hieroja
 • Purentalihasten hieronta
 • MT-kurssi(manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutus)

Kielitaito:
Suomi, englanti

Ahto Kärnä

Fysioterapeutti. Kehittänyt Footbic-kuntoutus menetelmän. Kryoterapiassa Suomen ensimmäisiä fysioterapeutteja, joka otti kryoterapian käyttöön. Ollut fysioterapeuttina mm. Vancouverin Olympialaisissa, Kiinan joukkueen mukana aasianolympialaisissa Kasastanissa, sekä toiminut fysioterapeuttina Itävallassa nyt toimin fysioterapeuttina Viron maajoukkueen.

Koulutus:

 • Fysioterapeutti
 • Urheiluhieroja
 • Erikoistunut alaraaja kuntoutukseen

Palvelut:
fysioterapia,alaraajatutkimus,yksilöllisten pohjallisten teko, footbic koulutus ja kuntoutus

Kielitaito
Suomi, englanti, muutama sana Kiinaa

Johanna Martins

Kauneudenhoitoala, dermatologia sekä estetiikka-hoidot ovat aina kiinnostaneet minua ja siksi päätin kouluttautua laserterapeutiksi. Koulutukseltani olen Advanced Laser Therapist ja valmistuin vuonna 2018. Tämän lisäksi olen sertifioitu HIFU ja cryoterapiahoitaja ja kouluttaja, ja olen kouluttanut CTN laitteiden loppukäyttäjiä eri puolilla maailmaa vuodesta 2017 lähtien.

Palvelut:
Laser-, vartalonmuokkaus- ja estetiikkahoidot,

Koulutus

 • Advanced Laser Therapist
 • sertifioitu HIFU ja cryoterapiahoitaja ja kouluttaja

Kielitaito
Äidinkieleni on Englanti, mutta puhun myös sujuvasti Suomea.

Janina Holappa

Tavoitteenani on auttaa ihmisiä elämäntapamuutoksissa kohti heidän unelmiaan ja tavoitteitaan. Haluan omalla osaamisellani tuottaa parhaan mahdollisen avun asiakkaalle, oli hänellä kyseessä mikä vaiva tahansa. Olen aito, iloinen ja helposti lähestyttävä. Toivonkin, että asiakkaillani on vastaanotollani kuultu ja yksilönä kohdattu olo.

Koulutus:

 • Fysioterapeutti
 • Koulutettu personal trainer
 • juoksuvalmentaja ja Footbic ohjaaja

Palvelut:
Kinesioteippauksen, X°-Cryo palikallishuippukylmähoito, X-Tone-hoidot, jalkateräkuntoutuksen, askellusanalyysin, purulihasten käsittelyn, kivunhoidon sekä monipuoliset ja tehokkaat hierontaotteet. Edellä mainittujen lisäksi olen erikoistunut monipuoliseen ja terveelliseen ravitsemukseen, lisäravinteisiin sekä vitamiineihin ja yksilölliseen valmennukseen niin salilla kuin juoksunkin parissa.

Kielitaito:
suomea, ruotsia ja englantia

Pirjo Mikkonen

Valmistunut Cidesco kosmetologiksi vuonna 2006, toiminut yrittäjänä siitä asti. Kasvohoidot ovat lähellä sydäntäni, olen opiskellut monenlaisia hoitoja kuten hapotuksia, pinnoitushoitoja, neulauksia sekä erilaisia laitehoitoja.
Energiahoitajan pätevyys

Kielitaito:
Suomi