Tutustu tiimiin

Ahto Kärnä

Fysioterapeutti. Kehittänyt Footbic-kuntoutus menetelmän. Kryoterapiassa Suomen ensimmäisiä fysioterapeutteja, joka otti kryoterapian käyttöön. Ollut fysioterapeuttina mm. Vancouverin Olympialaisissa, Kiinan joukkueen mukana aasianolympialaisissa Kasastanissa, sekä toiminut fysioterapeuttina Itävallassa nyt toimin fysioterapeuttina Viron maajoukkueen.

Koulutus:

 • Fysioterapeutti
 • Urheiluhieroja
 • Erikoistunut alaraaja kuntoutukseen

Palvelut:
fysioterapia,alaraajatutkimus,yksilöllisten pohjallisten teko, footbic koulutus ja kuntoutus

Kielitaito
Suomi, englanti, muutama sana Kiinaa

Marwa Alwan

Olen Marwa Alwan, sertifioitu injektiohoitaja ja Glammour beautybarin perustaja. Tarjoan ihanalle asiakaskunnalleni monipuolisia kauneushoitoja täyteainehoidoista cryoterapiahoitoihin.

Koulutus:

 • Sertifioitu täyteaine- ja CTN laitehoitaja.

Palvelut:
Täyteaine-, profhilo- ja cryohoidot.

Kielitaito:
suomi, englanti ja arabia.

Marcus Frangén

Minulla on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidosta, stressin lievityksestä sekä kivun hoidosta. Pyrin yhdessä asiakkaani kanssa tunnistamaan ja kartoittamaan yksilöidysti tilanteen ja hoidon tarpeen, jonka pohjalta muodostamme yhdessä hoitosuunnitelman. Hoitosuunnitelmaa toteuttamalla olen asiakkaideni kanssa kokenut säännöllisesti onnistumisia. Olipa tarpeesi yksittäinen hoitokäynti tai toistuvaa hoitoa vaativa problematiikka, otan juuri sinut aina mielelläni vastaan.

Koulutus:

 • Fysioterapeuttiopiskelija
 • Hierojan erikoisammattitutkinto: Alaraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistäminen
 • Hierojan erikoisammattitutkinto: Kivun hoito
 • DNT ® (Dry needling -terapeutti)
 • Koulutettu hieroja

Palvelut:
Kehonkartoitus. Askellusanalyysi. Yksilöllisesti muotoillut pohjalliset. Klassinen ja urheiluhieronta. Nivelmobilisoinnit. Purentaelimistön käsittely. Faskiakäsittelyt. Kinesioteippaukset. Urheilijan lihashuolto. Stressin lievitys ja rentoutuminen. Kivun hoito: mm. akuutti ja pitkittynyt selkäkipu; migreenin hoito; olkapään kiputilat; kyynärvarren ja ranteen kiputilat; lonkan ja alaraajojen kiputilat; hermokivut; määrittelemätön epäspesifi kipu. X°-Cryo paikallishuippukylmähoito. Cryo°Cabin -hoito. X-Tone-hoidot.

Kielitaito:
suomi, englanti

Varaa aika Marcukselle

Maarit Uutela

Olen työskennellyt lähihoitajana 20 vuoden ajan. Koulutetuksi hierojaksi valmistuin Hierontakoulu Atlaksesta 2020. Parhaillaan opiskelen osteopatiaa osteopatiakoulu Atlaksessa. Minua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Erityisesti kehon toiminnan häiriöiden tutkiminen ja hoito osteopatian keinoin. Teen myös klassista hierontaa. Opiskelu vie tällä hetkellä suurimman osan vapaa-ajastani. Omasta hyvinvoinnistani ja jaksamisestani pidän huolta liikkumalla luonnossa, harrastamalla joogaa ja avantouintia.

Palvelut:

 • Osteopatia
 • Klassinen hieronta
 • XCryo
 • X-tone

Koulutus:

 • Lähihoitaja
 • Koulutettu hieroja
 • Osteopaattiopiskelija

Kielitaito:
suomi, englanti

Jimmy Taivaloja

Ruotsista lähtöisin oleva Manuaaliterapeutti joka on toiminut Ruotsin olympiakomitean kesälajien luottoterapeuttina ja fysiikka valmentajana monia vuosia. Nykyään Jimmy vaikuttaa pääosin Oulussa ja toimii Suomen painonnostoliiton manuaaliterapeuttina sekä valmentajana ja kouluttajana.

Olen on erikoistunut fyysisen toimintakyvyn arviointiin sekä tuki- ja liikuntaelinongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Lähtökohtana on aina asiakkaan oman liikuntamuodon tukeminen ja ohjaus virheellisten kuormitustekijöiden välttämiseksi.

Käyntikerran tavoitteena on luoda optimaaliset edellytykset asiakkaan omalle harjoittelulle esimerkiksi asento- ja liikehallinnan kautta. Parhaat tulokset saavutetaan yhdistämällä hoito asiakkaan omatoimiseen kuntouttavaan harjoitteluun. Hoidot koostuvat erilaisista pehmytkudos-, nivel- ja nikamakäsittelytekniikoista.

Koulutus:

 • Manuaaliterapeutti
 • Painonnostovalmentaja
 • Fysiikkavalmentaja

Kielitaito:
Suomi, Ruotsi ja Englanti

Jere Linja-aho

Olen valmistunut Osteopaatiksi Luontaislääketieteen Instituutti Kaironista 2007 ja kuulun VALVIRA:n rekisteriin. Työskentelen päivittäin urheilijoiden ja aktiiviliikkujien parissa ja klinikan lisäksi reissaan säännöllisesti Suomen pikaluistelumaajoukkueen matkassa ja kokemusta on kertynyt myös koripallon (Susijengi em-kisat) ja nyrkkeilyn parissa työskentelystä (Tokion olympialaiset)
Oma ammatillinen mielenkiinto keskittyy suuresti tällä hetkellä selän ja niska/hartiaseudun ongelmiin.
Kouluttaudun säännöllisesti alan kursseilla joita yritän käydä n 3-4 vuodessa

Ota yhteyttä ja varaa aika niin yritetään yhdessä laittaa kroppasi palautuminen kuntoon

Kielitaito
Suomi, englanti

Marja Vesikko

Cidesco kosmetologi, hoitola yrittäjänä 17-vuoden kokemus. Erikoistunut laitehoitoihin ja esteettisiin hoitoihin.

Ihonhoito, ongelma-iho ja ikääntymisen tuomat haasteet ovat minulle lähellä sydäntä. Olen käynyt kymmeniä eri kursseja ja koulutuksia laitevalmistajien ja maahantuojien koulutuksissa. Jatkuva itsensä kehittäminen pitää intohimon alaa kohtaa hereillä.

Olen myös intohimoinen kilpakuntoilija Triathlonissa. Mitä pidempi matka sen parempi. Olen 5-vuotta sitten aloittanut nollasta uimaan ja nyt takana toistakymmentä puolimatkan kilpailua ja neljä täydenmatkan Ironmania. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Palautuminen on noussut yhdeksi tärkeimmäksi lajiksi unen, ruoan, uinnin, pyöräilyn ja juoksun lisäksi.

Opiskelen personal traineriksi ja valmistun joulukuussa 22. Työ ja rakkaan harrastuksen yhdistäminen sytyttää uutta innostusta. Toivottavasti pääsen innostamaan sinua.

Laitehoidot, täyteaineet, rasvanpoisto

Kielitaito
Suomi, englanti

John Lausvuo

’Valmentaja, jolla yli vuosikymmenen kokemus kehonmuokkaamisesta. Erityisosaamiseen kuuluvat ravinto-, palautumis- ja fysiikkavalmennus iästä riippumatta.

Työssäni olen havainnut palautumisen – niin fyysisestä kuin psyykkisestä kuormituksesta – näyttelevän merkittävää roolia siinä kuinka voimme ja jaksamme arjessa. Näiden haasteiden ratkaisemisessa olen erityisen mielelläni avuksi.

Tavoitteenani on kivuton, hyvin palautunut ja suorituskykyinen asiakas.’

Kielitaito
Suomi, englanti

Antti Hanhisuanto

Koulutettu hieroja, osteopaattiopiskelija

Oman rakennusalan työhistorian ja urheilun kautta olen oppinut ymmärtämään tuki- ja liikuntaelinvaivojen mukana tuomaa toimintakyvyn ja elämänlaadun heikentymistä. Olen myös itse kamppaillut erilaisten tule-vaivojen ja kipujen kanssa usein, ja näihin löysin apua manuaalisen terapian eri muodoista sekä huippukylmähoidoista. Edellä mainitut ovatkin hyviä hoitomuotoja niin fyysisten kuin henkistenkin vaivojen hoitoon.

Myönnän, että erityisesti nuorena urheilijana olisin tarvinnut enemmän tukea urheiluvammojen kanssa painimiseen. Tämän vuoksi olenkin lähtenyt kehittämään omaa ammatillista osaamistani myös nuorten (5-18v) hoitamiseen sekä heidän huoltajien että joukkueiden kanssa toimimiseen. Kotoani löytyy vuosimallin 2017 poika, joka pelaa jalkapalloa kilparyhmässä.

Hieronnan ohella käytän useita eri manuaalisen terapian menetelmiä kuten mobilisoivia pehmytkudostekniikoita ja MET-tekniikoita (lihasenergia).

Olen harrastanut/harrastan itse mm. seuraavia lajeja: jalkapallo, jääpallo, koripallo, salibandy, nyrkkeily, golf, frisbeegolf sekä pétanque. Lisäksi harrastan rumpujen soittoa.

Tervetuloa vastaanotolleni etsimään meidän jokaisen kehossa asuvaa terveyttä.

Suoritetut lisäkoulutukset:

Muscle Energy Techniques, Masterclass (John Gibbons Bodymaster method)
The Vital Nerves, Masterclass (John Gibbons Bodymaster method)
Advanced Soft Tissue Techniques, masterclass (John Gibbons Bodymaster method)

Kielitaito
Suomi ja englanti.

Riku Juvonen

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2017. Keväällä 2023 valmistun fysioterapeutiksi.

Työkokemusta päivittäiseltä tasolta urheilijoiden, aktiiviliikkujien sekä työikäisten parista. Oma mielenkiintoni on tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa, joita vastaanotollani pyrin lievittämään sekä löytämään pitkäaikaisia ratkaisuja kiputilojen poistamiseen.

Jos tarvitset apua palautumiseen, kiputilojen tai yleisen rentoutumisen kanssa, varaa aika!

Pari asiakaspalautetta:

”Riku on autanut mua jo monen vuoden ajan. Joka kerta voi luottaa, että saa ammattitaitoista apua!. Riku on ollut iso apu loukkaantumisten sekä leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa. Voin suositella lämpimästi. Riku on positiivisella asenteella varustettu ammattilainen!”
Aleksi Mustonen HPK

”Riku on luotettava ja rento tyyppi. Ollaan tunnettu junnu vuosilta kun Riku viiletti tukka hulmuten mun ketjukaverina. Nykyään tulen Rikun vastaanotolle kesäisin, jotta paikat on sitten kunnossa kun kausi alkaa. Loistotyyppi, jonka hoitoja on helppo suositella kaikille!”
Teukka Teräväinen Carolina Hurricanes

Hanna Jormanainen

Minulla on yli 10 vuoden kokemus hyvinvointi- ja terveysalalta, jossa olen toiminut mm. terveystuotteiden markkinointi- ja tuotepäällikkönä
sekä hyvinvointiluennoitsijana. Entisenä ammattitanssijana ja aktiiviliikkujana ymmärrän palautumisen tärkeyden suorituskyvylle ja yleiselle jaksamiselle niin työssä kuin arjessa. Viimeisimmältä tutkinnoltani olen sairaanhoitaja ja työskentelen tällä hetkellä myös vaativassa erikoissairaanhoidossa. Vahvuuksiani onkin laaja-alainen osaaminen terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Autan sinua voimaan hyvin CTN Recovery Clinicilla palauttavissa ja suorituskykyä lisäävissä laitehoidoissa!

Palvelut:
– Laitehoidot
– X -tone
– Hampaiden valkaisu

Koulutus:
– sairaanhoitaja
– tradenomi
– tanssin ohjaaja

Kielitaito
Suomi, Englanti