Ylipainehappiterapia

Lisää vastustuskykyä puhdasta happea hengitellen!

Lievän paineen alla happirikkaan ilman hengityksellä on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia palautumiseen ja hyvinvointiin. Kehon vastustuskyky paranee, hoidot vähentävät stressiä, rentouttavat kehoa, lisäävät energiaa ja vireyttä, lievittävät päänsärkyä ja lihaskipuja.

Rikastetun hapen hengittäminen lisää veren happisatu- raatiotasoa, jolloin aivot saavat enemmän happea käyttöönsä. Tämä tarkoittaa enemmän virkeää aivotoimintaa!

Kabiiniin voidaan olla yhteydessä puhelimitse hoidon aikana.

Hoidon aikana kammion happitasoa nostetaan 50 prosenttiin ja samalla paine korotetaan 53 Kilopascaliin (1,53ATA), joka vastaa noin 6 metrin syvyyttä veden alla. Kohonneessa paineessa kehon kaikki solute ovat lievässä puristuksessa, mikä yhdessä lisääntyneen hapen kanssa tehostaa niiden kykyä poistaa toksiineja ja muita haitallisia ainesosia. Kudosten happipitoisuuden noustessa, keho pystyy vastustamaan paremmin erilaisia infektioita ja vastustuskyky tehostuu. HBOT hoito parantaa myös valkosolujen kykyä löytää ja tuhota elimistöä vastaan ”hyökkääviä soluja”.

Hoito on täysin kivuton. Sen aikana voi ottaa pikku nokoset, lukea kirjaa tai kuunnella musiikkia.

OxyPro™ -ylipainehappihoidon hyödyt

– Nopeuttaa haavojen ja infektioiden paranemisessa
– Parantaa solujen aineenvaihduntaa
– Puhdistaa soluja kuona-aineista
-Vähentää turvotusta tuomalla kudoksiin happea ja tehostamalla niiden aineenvaihduntaa
-Vahvistaa vastustuskykyä
– Kiihdyttää elimistön kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon joustavuutta ja terveyttä
-Hoito lisää myös uusien verisuonten muodostumista, mistä on apua erityisesti huonosta ääreisverenkierrosta kärsiville henkilöille
-Hoito palauttaa urheilusuorituksesta ja auttaa tehosta- maan suorituskykyä (hoito soveltuu myös anti-doping -sopimuksen alaisille urheili- joille)

Kabiinia voi käyttää myös itsenäisesti sen sisällä olevasta ohjauspaneelista. Hoidon voi myös keskeyttää helposti kabiinin sisältä.

Hinnat

OxyPro Happiterapia kertahoito 45-60 min – 95 €

OxyPro Happiterapia sarjahoito 5x 45-60 min 380€

OxyPro Happiterapia kertahoito 90 min 135€

OxyPro Happiterapia sarjahoito 5x 90 min 540€

OxyPro Happiterapia kertahoito 120 min 155€