Autamme sinua voimaan hyvin

Vantaan Martinlaaksoon ja Helsingin Kamppiin on avattu ainutlaatuinen hoitolaitos, CTN Recovery Studio™, tehostamaan palautumista ja yleistä hyvinvointia. Studio koostuu patentoiduista CTN-innovaatioista yhdistettynä huipputeknologiaan. Perinteisten hoitojen ja valmennusten lisäksi tutkimme ja tarjoamme yksilöllisesti jokaisen asiakkaamme tarpeisiin sopivia hoitoja ja konsultaatiota. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia hoitoja kuten esimerkiksi fysioterapiaa, hierontaa, cryoterapiaa, esteettisiä hoitoja kuten kasvohoitoja, hampaiden valkaisuhoitoja sekä kiinteyttäviä hoitoja.

​Meillä voit saada myös suosittuja huippukylmähoitoja eri muodoissa. Kokea planeetan kylmimmän paikan CTN Cryokabiinissa, jossa vastustuskykyä ja yleistä hyvinvointia lisätään -130 asteen lämpötilassa. Muun muassa Suomen oma Jäämies, Kimi Räikkönen, on käyttänyt CTN cryoterapia -laitteita jo pari vuotta päivittäin kotonaan.

Olitpa sitten energian tarpeessa, kipujen kourissa, rasittunut urheilusta tai ihan vaan arjesta, me lupaamme pitää huolen että hyvinvointisi kohenee. Voit valita minkä tahansa hoidon, tulla tutustumaan klinikkaamme ja saat varmasti ammattitaitoista apua.

​Tule tutustumaan CTN Recovery Studioon!

Aukioloajat:

Avoinna ma–pe klo 9–17 tai sopimuksen mukaan.

Peruutusehdot

Varauksissa fysioterapiaan, hierontoihin ja esteettisiin hoitoihin on 24 tunnin peruutussääntö. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista palveluntarjoajalla on oikeus laskuttaa varattu käynti täysimääräisesti.
Sairaustapauksissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: puh. 050 553 5536
Peruutukset puhelimitse tai sähköpostilla: ajanvaraus@ctn.fi

Maksutavat

Kortti ja palvelusetelit