Autamme sinua saamaan elämästäsi enemmän irti.

Vantaan Martinlaaksoon, CTN Centerin yhteyteen on nyt avattu ainutlaatuinen hoitolaitos, jossa tarjotaan laitekoulutusta ja kaikkia CTN tuoteperheen laitehoitoja saman katon alla.

​Todellinen one stop shop sinulle, joka haluat ottaa hyvinvointisi ja life managementin haltuun.

​CTN Recovery klinikassa voit saada huippukylmähoitoja eri muodoissa. Kokea planeetan kylminnän paikan CTN Cryokabiinissa, jossa vastustuskykyä ja yleistä hyvinvointia lisätään -130 asteen lämpötilassa. Muun muassa Suomen oma Jäämies, Kimi Räikkönen, käyttää samoja laitteita päivittäin kokonaan ja siitä on tullut kiinteä osa kunto- ja palautusohjelmaa, joka pitää Kimin huippukunnossa ja nuorempien vauhdissa.

​Koe Life Management uudella tavalla. Häiritseekö elämääsi kivut? Pain management helpottaa, kun taas Age management hidastaa ikääntymistä ja saattaa kääntää kalenteria myös taaksepäin. Painonhallintaan löytyy edistyksillistä Weight management teknologiaa, joka mahdollistaa hyvät tulokset nopeammin ja pienemmällä työmäärällä kuin perinteisin menetelmin olisi mahdollista.

​CTN Recovery klinikassa sinua hoidetaan kokonaisuutena ja tarjolla on ammattitaitoista konsultaatiota ja apua askelanalyysistä ja Inbody
testauksesta aina yksilöityyn fysioterapia- ja laitehoitopaketteihin. Sinulla on käytettävissä ammattitaitoiset alaraajakuntouttajat, ravinto- ja PT palvelut, ohjattua kuntoutus ja kuntosalitoimintaa jne. Myös erilaiset ei invasiiviset kasvojen ja kehon muokkaus ja nuorennushoidot kuuluvat hoitovalikoimaan.

​Tule tutustumaan CTN Recovery klinikkaan ja aivan uudenlaiseen Life Management konseptiin.

Varaa aika
Tutustu palveluihin