Punavaloterapia

Ottaako pimeys jo voimille?
Suosittelemme lämpimästi punavaloterapiaa!

Punavalohoidolla saat lisää voimaa ja virkeyttä.

CTN LedPro™ on punavaloterapiaa, jonka aikana vartaloon kohdistetaan punavalo säteilyä sekä NIR-valontaajuutta (Red Light Therapy & Near Infrared). Punavalon taajuus läpäisee ihon, jolloin se jatkaa matkaansa solujen energia-aineenvaihduntaan.

Energia-aineenvaihdunnan aktivoinnin ja tehostuneen toiminnan kautta punavalolla on lukuisia terveysvaikutuksia ja sen on tieteellisesti todistettu vaikuttavan mm. urheilusuorituksesta palautumiseen sekä suorituskyvyn tehostamiseen.

Punavalolla on valtavasti hyviä vaikutuksia ihmisen hy- vinvointiin.

CTN LedPro™ -hoito

Tehostaa verenkiertoa ja tuottaa iholle ravintoaineita, tehostaa kollageenin tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta. Vaikka tervekin iho hyötyy hoidosta, se on erityisen suositeltava hoitomuoto aknen, ruusufinnin, psoriasiksen, ihottumien, kutinan ja selluliitin hoitoon sekä vähentämään arpikudosta ja pigmenttihäiriöitä.

Punavalohoito vähentää hiustenlähtöä. CTN LedPro™ -hoito aktivoi karvatuppien toimintaa päänahassa. Lisäksi se voi pitkittää hiuksen kasvuvaihetta ja aktivoida tätä vaihetta silloin, kun hiuksen kasvuketju olisi muutoin jo siirtymässä lepovaiheeseen.

Hoidoilla on merkittävä vaikutusta kivunlievitykseen sekä haavojen ja vammojen parantumisen nopeuttamiseen.

CTN LedPro™ on tehokkain markkinoilla olevista laitteista ja se hoitaa koko kehon maksimaalisella teholla.

Käyttö on helppoa ja täysin turvallista.

Hoidon aikana on tärkeää käyttää laitteeseen tarkoitettuja suojalaseja, jotka annetaan hoidettavalle henkilölle ennen hoitoa.

Hinnasto

LedPro Punavaloterapia 12 min – 25 €

LedPro Punavaloterapia sarjakortti 12 min x 5 – 99 €

LedPro Punavaloterapia sarjakortti 12 min x 10 – 169 €