Tarjoamme perinteisen Fysioterapian tukena myös cryoterapiaa

Tavoitteemme on sinun hyvinvointisi.

CTN Recovery Studio:n fysioterapeutit tarjoavat sinulle korkealaatuista, asiakaslähtöistä ja yksilöllistä fysioterapiaa. Ihminen on psyykkis-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus ja siten myös fysioterapeuttimme ottavat sinut huomioon kokonaisvaltaisesti. Fysioterapiassa huomioidaan asiakkaan elämää arjen haasteista resursseihin ja voimavaroihin, joiden mukaan suunnitellulla hoitojaksolla on suurempi todennäköisyys onnistua sekä parantaa asiakkaan kykyä hallita ja ennaltaehkäistä fyysisen haitan vaikutusta omaan elämäänsä.

Fysioterapeuttimme auttavat ja tukevat sinua kivun poistamisessa sekä työkyvyn, toimintakyvyn ja liikkumisen edistämisessä. Fysioterapeuttimme löydät Helsingin Kampista. Ota yhteyttä!

Fysioterapeutti on apunasi

 • Akuuttien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen/kiputilojen hoito sekä ennaltaehkäisy

 • Kroonisten tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ja kiputilojen hoito sekä ennaltaehkäisy

 • Leikkausten jälkeinen kuntoutus

 • Toiminta- ja suorituskykyä parantava toiminnallinen terapia

 • Arjesta ja urheilusta palautumisen tehostaminen

 • Valmentaminen

Fysioterapia koostuu

 • Ammattimaisesta oireiden syiden kartoittamisesta ja tutkimisesta

 • Manuaalisesta lihas-ja nivelkäsittelystä

 • Terapeuttisista harjoitteista

 • Voima- ja liikkuvuusharjoitteista

 • Askellusanalyysistä

 • Jalkaterän harjoitusohjelmasta ja tukipohjallisista

 • Kannustavasta ympäristöstä

Fysioterapian tukena käytämme turvallista ja tehokasta huippukylmähoitoa ja lihasstimulaatioterapiaa

Käytössämme on lisäksi suomalaista CTN-huipputeknologiaa, joiden avulla saadaan nopeutettua kuntoutumista ja palautumista. X°CRYO paikallishuippukylmähoidolla saadaan tehokkaasti helpotusta kipuun, liikerajoituksiin, tulehdukseen (reuma, nivelpsori) tai turvotukseen. e°CABINon huippukylmähoito kokovartalon palautumiseen. Kryoterapian tuottaman kylmäaltistuksen on tutkittu stimuloivan tehokkaasti autonomista hermostoa lisäten parasympaattista aktiivisuutta kehossa. Parasympaattisen hermoston yksi tärkein osa, vagus hermo, valvoo laajasti kehon toimintoja kuten mielialaa, immuunivastetta, ruuansulatusta ja sykkeen hallintaa. X-TONElihasstimulaatio hoidolla saadaan lihastasapaino kuntoon.

X°CRYO™ PAIKALLISHUIPPUKYLMÄHOITO

Suomessa kehitetty ja valmistettu X°CRYO on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa. Se soveltuu erityisesti liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehduksien ja turvotuksen lieventämiseen esimerkiksi olkapäissä, polvissa, nilkoissa, ranteissa ja kyynärpäissä. Huippukylmähoitoa voi tehdä myös kasvoille siihen suunnitellulla cryofacial-maskilla. X°CRYO-laitteella hoito on helppoa, turvallista ja nopeaa. Suositeltu hoidon kesto on 1-3 minuuttia, jonka aikana hoidettavan alueen pintalämpötila lasketaan nopeasti alle 4°C.

 

E°CABIN™ KOKO KEHON HUIPPUKYLMÄHOITO

Kryokabiini on huippukylmähoitoa koko keholle, joka lisää hyvää oloa ja helpottaa vammoista ja rasituksista toipumista. Hoito on ihanteellista esimerkiksi suorituskyvyn maksimointiin ennen urheilusuoritusta ja se helpottaa palautumista rasituksen jälkeen. Hoitolämpötila asetetaan yksilöllisesti -110 – -130°C ja suositeltu hoidon kesto on 2-3 minuuttia. Hoidon aikana henkilön pää on kabiinin seinämän yläpuolella, jossa henkilö pystyy olemaan jatkuvassa kontaktissa ammattihenkilön kanssa, jolloin ahtaan paikan tunnetta ei tule. Koko vartaloon kohdistuvan kylmäaltistuksen aikana pidetään päällä alusvaatteita ja tossuja.

 

X-TONE™ LIHASSTIMULAATIOTERAPIA

Käytössämme on myös Suomessa kehitetty ja valmistettu X-TONE laite, jonka avulla voidaan herätellä ja harjoittaa heikkoja lihaksia. X-TONE (magnetic-muscle stimulation) lihasstimulaattorilla voidaan parantaa lihasten hermotusta, ehkäistä lihaskatoa ja sitä kautta ylläpitää tai parantaa voimantuottoa esimerkiksi polvivamman tai -leikkauksen jälkeen. MMS-teknologian avulla lihakset saadaan tekemään voimakkaita ja tiheästi toistuvia supistusliikkeitä, jolloin lihaskudokset kehittyvät ja voimistuvat nopeasti. Useat kivut ja asentovirheet johtuvat lihasepätasapainosta.

Hinnasto

Hinnasto

85 € / 60 min

65 € / 45 min

45 € / 30 min

30 € / 15 min

Opiskelijafysioterapiat -50%​

Askellusanalyysi 75 €

Tiedustelut, ryhmävaraukset ja lahjakortit ajanvaraus@ctn.fi