Esteettiset hoidot

Tarjoamme esteettisiä hoitoja monenlaisin menetelmin

Vantaan CTN Recovery Clinicalla on laaja valikoima esteettisiä palveluita.

Hinnasto

Hampaidenvalkaisu 79€
Lue lisää hoidosta >

Cryolipolyysi rasvanpoisto 1 alue 299€
Cryolipolyysi rasvanpoisto 2 aluetta 399€
Cryolipolyysi rasvanpoisto 3 aluetta 499€
Cryolipolyysi rasvanpoisto 4 aluetta 599€
Lue lisää hoidosta >

Energiahoito koko keholle 65€
Lue lisää hoidosta >

Perus kauneushoidot:

Kasvohoito 80€

Ripsien ja kulmien värjäys 25€

Kulmien värjäys ja muotoilu 20€

Sokerointi (Brasilialainen) 60€
Sokerointi (Bikini) 39€
Sokerointi (Kainalot) 22€
Sokerointi (Koko kasvot) 20€
Sokerointi (Huulikarvat) 15€

Tiedustelut, ryhmävaraukset ja lahjakortit ajanvaraus@ctn.fi

Varaa aika
Ota yhteyttä

Cryolipolyysi

CTN Cryolipolyysi muokkaa vartalon ongelma-alueita ja tuhoaa rasvasoluja tehokkaasti, turvallisesti ja täysin kivuttomasti. Se sopii erinomaisesti paikallisten rasvanmuodostumien poistoon esimerkiksi vatsan, selän, kylkien tai käsivarsien alueella. Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen ja kristallisoitumiseen cryolipolyysillä. Hoidon aikana rasvasolut altistetaan alhaiselle lämpötilalle, jolloin ne kristallisoituvat, minkä jälkeen niiden solukuori rikkoutuu ja ne kuolevat. Rasvasolujen rikkouduttua soluista vapautuu lipidejä, mitkä veren facosyytit muuttavat sokeriksi ja näin energiaksi. Näin tuhotut rasvasolut poistuvat kehosta luonnollista tietä kehon oman aineenvaihdunnan avulla.

Yksi hoitokerta kestää noin puolitoista tuntia ja sen aikana voi käsitellä jopa neljää aluetta saman-aikaisesti. Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 26-30% hoidetun alueen rasvasoluista. Kahden tai kolmen hoitokerran tulokset vastaavat teholtaan yhtä perinteistä kirurgista rasvaimua. Lopulliset tulokset näkyvät noin kahden kuukauden kuluessa. Hoito on kolmivaiheinen.

VAIHE 1: LIPOLASER

Heikentää rasvasolujen rakennetta mikä helpottaa niiden solukuoren rikkomista. Valmistelee hoidettavan alueen rasvasoluja cryolipolyysiä varten ja parantaa lopullista tulosta.

VAIHE 2: CRYOLIPOLYYSI

Rasvasolut jäähdytetään, minkä jälkeen kristallisoituneet rasvasolut hajoavat ja niistä vapautuvat lipidit poistuvat kehosta luonnollisen aineenvaihdunnan kautta.

VAIHE 3: ULTRAÄÄNI KAVITAATIO

Tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaattista verenkiertoa hoidetulla alueella.

Lisäksi nopeuttaa tuhoutuneiden rasvasolujen poistumista elimistöstä.

Cryolipo™ hoito sopii useimmille terveille aikuisille. Vakavasti ylipanoiselle henkilölle Cryolipo™ ei ole oikea ratkaisu. Parhaiten hoito sopii itsepäisten, pienempien rasvakertymien, kuten jenkkakahvojen poistamiseen.

Cryolipolyysi

Hellävarainen Hampaidenvalkaisu

CTN Pro White™-valkaisuhoito valkaisee ja kiillottaa hampaat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoidon teho perustuu CTN:n kehittämään soodapohjaiseen valkaisugeeliin, joka aktivoidaan sinisellä LED -valolla. Geelissä olevat mikroskooppisen pienet kristallikiteet kiillottavat samalla hampaan pinnan.

Hoito kestää 30 minuuttia. Hoidon jälkeen suosittelemme, ettet syö tai juo mitään missä on värjääviä aineita ainakaan 12 tuntiin.

CTN ProWhite™ sopii kaikenikäisille. Se on testattu, turvallinen ja tehokas vaihtoehto, jonka tulokset ovat taatut.

  • Ennen hoitoa ei tarvitse käydä hammaslääkärissä
  • Hammaskoruja saa olla hoidon aikana
  • Hoitoa ei suositella, jos on paljon kiillevauriota. Hoito saattaa aluksi korostaa kiillevaurion vaikutusta

Voit halutessa pidentää hoidon pituutta 30 minuutista 60 minuuttiin, jolloin vaikutus on parempi.

Hampaidenvalkaisu

Energiahoito

Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta ja tämän vuoksi sen vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa että hoidolla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa. Sen sijaan, että hoidetaan oiretta, energia hoidossa perehdytään oireiden juurisyihin..

Hoitoa keholle ja mielelle.

Energiahoito tekniikat purkavat kehosta erittäin syvällä hermostossa olevaa kroonista jännitystä mitä on kertynyt yleensä erilaisten traumaattisten elämänkokemusten ja pitkien stressi jaksojen myötä. Kun stressitila saadaan purettua, keho rentoutuu hyvin syvällisellä tasolla, paranemisprosessit aktivoituvat ja ns. ”ihmeitä” alkaa tapahtua.